Ziekenhuizen en Woonzorgcentra

Is clean ook hygiënisch clean ?

Hygiëne primeert in ziekenhuizen, rust- en verzorgingstehuizen, woonzorgcentra en Labo's. Men gebruikt er regelmatig alcoholhoudende producten of kleurende ontsmettingsproducten. Goed voor de mens, nefast voor de linoleum-, PVC- of rubbervloer. RESULTAAT : een matte vloer, een vloer met vlekken, een verkleurde vloer met als gevolg ook een poreuze vloer waar zich allerlei bacteriën in vast kunnen zetten.  Dit kan gevaarlijk zijn voor personeel en patiënten.

OPLOSSING : laat door INTER-CARE een goede coating aanbrengen, de vloer is beschermd, onderhoudsvriendelijker en totaal verdicht, geen poreuze opslorpende vloer meer. Meer nog, morst u ongewild toch nog een gekleurd ontsmettingsmiddel dan laat dit zich zeer gemakkelijk verwijderen met een papieren tissue zonder sporen na te laten. Daarna zoals gewoonlijk de regels van (ziekenhuis)hygiëne toepassen bij het reinigen.

ESD : electrostatic dischargeantistatisch maken, dat kan met een speciale coating.  Machines en patiënten zijn veilig.

In de gangen en wachtzalen brengen patiënten heel wat vuil mee aan de schoenen, deze ruimtes moeten dus regelmatig gereinigd worden.  Door een pu-coating aan te laten brengen door onze specialisten is de vloer beschermd voor ettelijke jaren. Uw poetsdienst bespaart op producten en tijd, bovendien behoudt men gemakkelijker de hygiëne norm.  Binnen het jaar is de complete behandeling terugverdiend.  

PU-nieuwe toplaag- hygiënisch in ziekenhuis- onderhoudsvriendelijk-gemakkelijk onderhoud- krasvrij -mooi

Gezondheidszorg, een specifieke aanpak

Hygiëne primeert in ziekenhuizen, rust- en verzorgingstehuizen, woonzorgcentra en Labo's.

Men gebruikt er regelmatig alcoholhoudende producten of kleurende ontsmettingsproducten. Goed voor de mens, nefast voor de linoleum-, PVC- of rubbervloer.

RESULTAAT : een matte vloer, een vloer met vlekken, een verkleurde vloer met als gevolg ook een poreuze vloer waar zich allerlei bacteriën in vast kunnen zetten.  Dit kan gevaarlijk zijn voor personeel en patiënten.