TAPIJTONDERHOUD VERRASSEND EENVOUDIG!

High-Low effect

Zelfs bij regelmatig grondig stofzuigen en goed uitgevoerd onderhoud zal uw tapijt op de lange duur toch verzadigd zijn door verontreiniging.

De High-Low grafiek toont duidelijk hoe de vervuiling zich gedraagt en hoe uw tapijt er na elke gewone onderhoudsbeurt er uit ziet. Elke opwaartse piek duidt een onderhoudsbeurt aan, na verloop van tijd ziet u dat u steeds vaker moet reinigen. Met een goed onderhoudsplan, een regelmatige dieptereiniging en vuilafstotende coating zijn de pieken minder hoog en zal uw tapijt minder snel verzadigd zijn door verontreiniging.  Proeven hebben reeds bewezen dat het dubbel zo lang duurt voor het tapijt opnieuw verzadigd is.

vervuiling tapijt, piekvervuiling, onderhoudsmoment, onderhoudsplan

Truckmount

Met deze machine kunnen wij vasttapijt reinigen met een minimum aan chemicaliën.  Voor uw tapijt gebruiken wij zuiver water van 70°C en werken wij met een druk van 70 Bar. Wat u in uw tapijt niet ziet maar er wel is, bacteriën en micro-organismen (zie foto), worden dank zij de hoge druk en de hoge temperatuur van het water onmiddellijk gedood. Uw tapijt is echt clean!

anti bacteriën, bacteriedodend, diepschoon, hygiënisch schoon, echt clean, zuiver tapijt

Beschermende finish

Na de dieptereiniging kan een beschermende Baygard finish aangebracht worden.  Een tapijt waarop een finish werd aangebracht neemt geen vocht op. Het is mogelijks te zien aan de druppels die op het tapijt blijven staan.