Scholen

klaslokalen-coating-bescherming vloeren-behandeling vloeren

Inter-Care en maatwerk gaan samen

Zijn de leerlingen met vakantie?  Tijd om de vloeren grondig aan te pakken.

Gemakkelijk onderhoud daar kunnen wij voor zorgen!

Linoleum, PVC, rubber, beton,sportvloer, ...  na een schooljaar intensief gebruik kan de vloer best wel een goede opknapbeurt gebruiken. Een sporthal, een refter, een verzamelruimte, kleuterklasjes waar veel op de vloer gewerkt wordt, chemielokaal,...dat zijn ruimtes waar netheid hoog in het vaandel moet staan.  Door besparingen in het budget voor scholen zijn de vloeren de grote dupe.  Zuiver water, zonder reinigingsproducten en de microbacteriën doen de rest. De gezondheid van de kinderen wordt op het spel gezet zonder het te beseffen. Leerkrachten die hun klas zelf moeten reorganiseren en tafels en stoelen verslepen, slecht voor de rug van de leerkracht, slecht voor de vloer die op die manier ook beschadigd wordt.

Onze oplossing op MAAT :

  • plaats een degelijk deurmattensysteem aan alle ingangsdeuren van het gebouw, u bespaart op extra poetswerk en houdt kilo's zand en vuil buiten.
  • stoeldoppen en wielen worden indien nodig vervangen door de juiste stoeldoppen en wielen, dit voorkomt krassen en beschadiging van de vloer
  • onderhoudsproducten en machines worden besproken en aangepast waar nodig, de juiste producten en de juiste machines verlagen de poetskosten.
  • onderhoudspersoneel krijgt van ons de nodige ondersteuning,  een goede opleiding zorgt ervoor dat u daarna de expertise zelf in huis heeft.
  • Strippen van elastische vloeren en aanbrengen van een nieuwe coating voorkomt dat u de vloer vroegtijdig moet vervangen en maakt het schoonmaken dubbel zo gemakkelijk.

Zo zorgt u voor een gezond interieur , niet alleen voor uzelf maar vooral voor de kinderen, met een beperkter ziekteverzuim.

Door te investeren bespaart u geld, daar staat INTER-CARE garant voor.