PU coatings

pu protector-pu sealer- dr schutz protector

PU Protector extra-mat/mat/satiné

Professionele twee componenten polymeer op basis van PU, geeft een zeer sterke bescherming aan alle elastische vloeren. Is in hoge mate chemicaliën bestendig en beschermt langdurig tegen slijtage. PU Protector mat voldoet aan de eisen Din 18032 voor sportvloeren en is tevens antislip. Heeft mooie matte natuurlijke uitstraling.

Alleen door de professional aan te brengen.

Verharder is irriterend. 

100- super pu -dr schutz- pu 100

PU Protector PU100 extra mat/mat

In slechts 1 laag aan te brengen, enkel door de professionele verwerker, vanwege de verdubbelde PU menging.  Deze PU 100 beschikt over dezelfde eigenschappen als PU protector. 

Alleen door de professional aan te brengen

inhoud verharder irriterend

Dr schutz anticolor- pu anticolor- antikleuring

PU protector anticolor

Speciale 2 componenten PU Polymeer met zeer hoge bestendigheid tegen kleurende chemicaliën ( haarverfmiddelen, desinfecteermiddelen) stopt weekmakers uit rubber zodat er geen migratie plaatsvindt. Slijtvaste coating in zijdeglans optiek. 

Alleen voor de professionele verwerker.

Verharder irriterend.

hardtopcoat dr schutz - 1component topcoat - dr schutz

PU Hard Topcoat

Een uiterste taaie transparante verzegeling in een zijdematte en glanzende versie leverbaar. Zeer goed om bescherming te geven aan vloeren die gekleurd zijn door een PU color of wanneer de vloer een zeer lange tijd beschermd dient te worden zonder teveel initieel onderhoud. Zeer sterk ook voor trappen.
Professionele gebruiker zal hiermee een oplossing kunnen bieden om alle soorten vloeren (behalve tapijt) zeer duurzaam te beschermen.

enkel door de professionele verwerker aan te brengen

ESD-ELECTROSTATIC DISCHARGE- ESD COATING

PU ESD

Geleidende vloerbescherming,  PU Protector ESD voldoet aan de geleidende eisen volgens DIN EN 61340-5-1 in ESD Toepassingsgebieden. Tevens worden de eigenschappen van de ESD vloeren die voldoen aan TRBS 2153 voor explosiegevaar niet aangetast.

Enkel aan te brengen door een professionele verwerker