Muurtapijt

Algemeen

Sfeervol met stijl...

Met muurtapijt of wandtextiel  heeft u een zeer sfeervolle akoestische muurdecoratie, die efficiëntie en schoonheid subliem aan elkaar koppelt.

Dagelijkse verzorging

Uw wand heeft, ondanks het regelmatig onderhoud, geen frisse "look" meer.  De kamer waar de wandbekleding zich bevindt ruikt niet meer fris ook indien de kamer dagelijks wordt gelucht. INTER-CARE biedt u een unieke dieptereiniging aan.

Vooraleer over te gaan tot dieptereiniging, bekijkt INTER-CARE iedere bekleding apart. De reiniging wordt aangepast aan het soort tapijt of textiel en plaatsingsmethode tegen de wand. Vooraf wordt een kleine test gedaan om kleurechtheid na te gaan. Het gevaar op beschadiging proberen wij met deze methode uit te sluiten om een zo goed mogelijk resultaat te kunnen bekomen.

 

Rust en stilte...

Een moderne of een rustieke wand, mooi aangekleed met textiel, dat vergt een specialistische aanpak. Een speciale reiniging om uw wanddecoratie in optimale conditie te behouden daar staan wij garant voor. Bij INTER-CARE hebben de specialisten steeds een oplossing op maat.

detailfoto van diepschoon textiel

wandtextiel-muurtapijt-wandtapijt- gereinigd - diepschoon - inter-care

Bij een nieuw wandtapijt of na het reinigen is het aangewezen om een vuil- en vlekwerende finish aan te brengen. Eventuele vlekken zijn eenvoudig te verwijderen en de vervuiling wordt ook aanzienlijk vertraagd.

HODT DROOG - KEEP DRY - BESCHERM TEGEN VOCHT - INTER-CARE

vlekkenbehandeling

Verse vlekkenabsorbeer de vlek met keukenpapier door te deppen, NIET WRIJVEN

  • verdun de vlek met een beetje lauw water en een zachte handdoek
  • droog de vlek onmiddellijk met een droge handdoek
  • is de vlek nog niet verdwenen, de vlek met aangepaste ontvlekker behandelen en opnieuw naspoelen met een beetje lauw water en een zachte handoek en drogen.

OPLETTEN MET WATER, DE LIJM KAN LOSLATEN.

Oude vlekkenProbeer te achterhalen wat voor soort vlek het is, koffie, frisdrank, wijn, vet, ....

  • behandel de vlek met een aangepaste ontvlekker
  • spoel na, indien mogelijk, met lauw water en een zachte handdoek
  • droog de vlek met een droge handdoek.

De gouden raad van ......    INTER-CARE

Beste klant, let op met wandtextiel, water om de vlek te verdunnen of na te spoelen is vaak niet aangewezen!  Vraag raad aan onze specialisten.

ONDERHOUD

Regelmatig grondig stofzuigen met een aangepaste zuigmond is dus aangewezen, met onze krachtige stofzuigers,met regelbare zuigkracht, is dat snel geklaard. Indien u wenst om dit door uw eigen diensten te laten uitvoeren, dan staan wij u graag bij met raad en daad. Uiteraard voeren wij ook graag zelf deze oprdachten uit, het is tenslotte één van onze specialiteiten. Een goede stofzuigerbeurt is een herademing voor uw wandtapijt of wandtextiel.

Variabele zuigkracht - stofzuigen - aangepaste zuigkracht - inter-care