FAQ

Kunnen wij ons tapijt weer proper krijgen ?

Bij Inter-Care kennen we de kneepjes van het vak. Uw tapijt kan met een dieptereiniging er weer uitzien als nieuw.  Diep schoon en hygiënisch proper.

Klik op de link: gegarandeerd diepschoon.

Kan ik als hotelier een beroep doen op Inter-Care

U kan als hotelier zeker een beroep doen op Inter-Care.  Wij bieden u een op maat gemaakte oplossing zodat uw housekeeping met minder inspanning meer bereikt. Uw klanten en uw personeel zijn tevreden.  Kijk verder in onze site via volgende link : hotels

Vlekken door ontsmettingsmiddelen in ons ziekenhuis

Wij hebben op onze vloer een gekleurd ontsmettingsmiddel gemorst, onze schoonmaakploeg krijgt dit niet meer weg.  Kan Inter-Care ons helpen?

Inter-Care kan de vloer reinigen en behandelen en voorzien van een anti-color coating. Na deze behandeling kan het gemorste ontstmettingsmiddel gewoon met een tissue opgenomen worden zonder sporen na te laten. Het ziet er verder steeds netjes uit.

Kijk ook eventjes op volgende pagina : maatwerk

Wij hebben problemen bij oplevering van onze vloer

Onze vloer kan niet opgeleverd worden, pas gelegd, vuil en reeds vol krassen en strepen.  Wat kunnen we eraan doen?

Afhankelijk van de soort vloer bekijkt Inter-Care wat mogelijk is. Een natuursteen kunnen we polijsten, een parket lichtjes opschuren en opnieuw een olie of vernis aanbrengen. Bij elastische vloeren bekijken we de coating af fabriek eerst van dichtbij.

Op basis van die gegevens bieden wij verschillende oplossingen, van kwalitatieve polymeren tot en met sterke PU coatings voorzien.  Neem gerust een kijkje op volgende pagina : bouw & projectbouw

Vuil en stof en zand tegenhouden hoe doen we dat het best ?

Hoeveel kilo's zand en vuil en stof er jaarlijks bij elkaar gepoetst wordt is onmogelijk te schatten. Om esthetische redenen en even vaak om architectonische redenen plaatst men geen schoonloopsysteem.  Dit resulteert in ontelbare keren extra poetsen en duur tijdverlies. Plaats een goed doordacht schoonloopsysteem en uw vloer zal er wel bij varen. 

Klik hier door naar Bescherming

Mijn linoleum/rubber krijg ik niet echt proper meer en ruikt nooit meer fris

Als linoleum/rubber naar "rotte eieren" ruikt dan komt dat vooral door een foutief onderhoud met de verkeerde producten.  De vloer wordt nooit echt schoon en in kratertjes die gevormd worden door normale slijtage of krassen vestigen zich micro organismen die de oorzaak van deze geur zijn.  Een goede dieptereiniging en het aanbrengen van een goede coating lost dit probeem gegarandeerd voorgoed op.

zie ook rubber

Mijn professionele stofzuiger is aan vervanging/herstelling toe

Indien u een stofzuiger via Inter-Care heeft aangekocht en die is aan herstelling toe, kan u dat gewoon melden en het toestel binnenbrengen. Inter-Care herstelt het toestel in eigen werkplaats. Kan u de stofzuiger niet missen? Geen nood wij stellen indien mogelijk een vervangtoestel ter beschikking.

Indien u bij een andere leverancier uw toestel heeft aangekocht bekijken wij eerst of de herstelling door ons kan uitgevoerd worden.  

Uiteraard kunnen wij u vrijblijvend een offerte maken voor een nieuwe professionele stofzuiger.  Bij aankoop kan u dan steeds terecht voor ondersteuning, herstelling en eventuele vervanging tijdens het herstellen.

Ga naar machines

Wij kunnen ons geen "economische stilstand" permitteren

Lange bedrijfsonderbreking en de daarmee gepaarde "dienstuitval" zijn problemen die zich stellen bij vloerrenovatie. 

In ziekenhuizen en woonzorgcentra moet het aantal dagen dat een kamer onbezet is tot het minimum beperkt kunnen worden.  

Ook in industriële producties is stilstaan gekoppeld aan een aanzienlijk kostenplaatje.Deze economische stilstand is echter heel gemakkelijk te vermijden!

Inter-Care houdt rekening met deze factoren en komt daarom steeds ter plaatse om de optimale oplossing samen met u te bespreken.

Zo kunnen vloerrenovaties snel en efficiënt uitgevoerd worden. Als het niet anders kan dan werken we ook 's avonds laat en in het weekend.

Hoe heeft u het graag ?  Inter-Care maakt het mogelijk!